Over Aardbei Coaching

Hoi! Mijn naam is Koert. Ik ben gecertificeerd personal coach en eigenaar van Aardbei Coaching. Ik ben 36 en woon en werk in Rotterdam. Sinds 2017 doe ik professionele coaching met particulieren, werknemers en ondernemers.


Koert Vis Aardbei Coaching
Koert Vis | Aardbei Coaching
LinkedIn profiel Koert

When life happens

Op momenten heb ik voor de vraag gestaan: wat wil ik en hoe ga ik daar komen? Ik zat er zelf behoorlijk doorheen. Qua werk, gezondheid, sociale contacten. Hoe kom je verzeild in een realiteit die je niet wilt? Dat begrijp ik nu beter dan toen.

Verschillende privé- en werksituaties vond ik lastig. Ik raakte uit verbinding met mezelf (en merkte dat ook fysiek). Ik kwam in in aanraking met nlp (neurolinguïstisch programmeren). Het gaf me een helder kader om naar de werkelijkheid te kijken.

Doen wat goed voelt

Ergens onderweg heb ik de keuze gemaakt om alleen de dingen te doen die ik écht wil. Ik kreeg een impuls om een opleiding pizzabakken gaan volgen in Italië. En dat gaf frisse energie. Werken met mijn handen. Een lekker product maken.

Naast coaching en opleiding op het gebied van nlp kwam ik in aanraking met een andere therapievorm: systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen). Ik kreeg inzicht hoe je patronen uit systeem van herkomst bij je kunt dragen. En hoe je ze in perspectief kunt zien en loslaten.

Je realiteit vormgeven

Een aantal dingen veranderden drastisch. Inmiddels werkte ik met veel plezier als pizzaiolo. Ik deed een barista-opleiding. Ik ontmoette nieuwe mensen en kwam in andere sferen terecht. Het leven werd leuker!

Ik zocht naar meer antwoorden op meer vragen en kwam in aanraking met de Wet van aantrekking (Abraham-Hicks). Door het bestuderen van de theorie en het dagelijks doen van een eenvoudige meditatie (15 minuten) kreeg ik steeds meer overzicht en structuur.

Aardbei Coaching

Aardbei Coaching is een professionele praktijk voor life coaching. We werken vanuit open dialoog. De conceptuele modellen die ik essentieel vind ga ik met je delen. Vanuit daar gaan we de diepte in.

Je eigen gedachten en emoties spelen een centrale rol in je beleving. En niet alleen in je beleving, maar ook in de realiteit die je daarmee creëert. Ben je klaar om daar verandering in aan te brengen?


Certificaten & diploma’s

  • Opgeleid tot NLP coach IANLP. Dit is een volwaardige coachopleiding, gekwalificeerd door de NOBCO met het EQA-keurmerk.
    A
  • Opgeleid als Opsteller van familie- en organisatieopstellingen. Deze opleiding is gecertificeerd volgens de richtlijnen van de KTNO en de NOBCO.
ABNLP IANLP KTNO logos
  • Opgeleid tot Master of Science in Strategic Management bij de Rotterdam School of Management.
  • Werkervaring als business consultant in bouw & ontwikkeling en (parkeer)vastgoed.

Koert Vis van Aardbei Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en conformeert zich aan de Internationale Ethische Code (IEC) die omschrijft hoe om te gaan met integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.

Aardbei_coaching_nobco_emcc_logo

Hoe kan ik jou optimaal helpen?