Over Aardbei Coaching

Hoi! Mijn naam is Koert. Ik ben 35 en woon in Rotterdam. Ik ben gecertificeerd personal coach en eigenaar van Aardbei Coaching.

Op momenten heb ik voor de vraag gestaan: wat wil ik en hoe ga ik daar komen? Ik zat er zelf behoorlijk doorheen. Qua werk, gezondheid, sociale contacten. Hoe kom je verzeild in een realiteit die je niet wilt? Dat begrijp ik nu beter dan toen.

Koert Vis Aardbei Coaching

LinkedIn profiel Koert

Ik kwam de eerste jaren dat ik werkte veel tegen. Hoe ga je om met je doelen, werkdruk en organisatiepolitiek? Vaak wist ik niet hoe ik met situaties om kon gaan. Ik raakte daardoor uit verbinding met mezelf (en merkte dat ook fysiek).

Ik kwam in aanraking met neurolinguïstisch programmeren (nlp). Het gaf me een helder kader om naar de realiteit te kijken. En door het doen van praktische oefeningen leerde ik met tegenslagen en onzekerheden om te gaan.

Uiteindelijk zijn je eigen ‘issues’ de beste brandstof verandering. Maar dan is het wel belangrijk dat je in die goede flow blijft. Ik zocht contact met een coach en leerde me goed te voelen. Het gaf me zelfvertrouwen en mentale stabiliteit.

Het cultiveren van flow

Ik kreeg een impuls om een opleiding pizzabakken gaan volgen in Italië. Eigenlijk wilde ik alleen nog maar leuke dingen doen. En dat gaf frisse energie. Werken met mijn handen. Een mooi product maken.

Naast coaching en opleiding op het gebied van nlp kwam ik in aanraking met een andere therapievorm: systemisch werk (ook wel familieopstellingen). Ik kreeg inzicht hoe patronen uit je familie lang bij je kunt dragen. En hoe je ze door bewustwording kunt loslaten.

Je goed voelen als nummer 1 prioriteit

Ik zag een aantal dingen drastisch veranderen. Inmiddels werkte ik met veel plezier als pizzaiolo. Ik deed een barista-opleiding. Ik ontmoette nieuwe mensen en kwam in andere sferen terecht. Het leven nam de vorm aan van vrijheid en plezier.

Ik zocht naar meer antwoorden op meer vragen en kwam in aanraking met De wet van aantrekking. Niet The Secret, maar de leringen van Abraham-Hicks. Behoorlijk filosofisch en niet-wetenschappelijk, maar voor mij sneed het hout.

Personal coach in Rotterdam

Op een bepaald moment leek alles helder. Ik had genoeg handvaten om het gedrag van mezelf en anderen te interpreteren en bij de sturen. Toen alle kwartjes vielen heb ik Aardbei Coaching opgericht. Het leek me zo leuk om mensen door inzicht en oefening verder te helpen!

Waarom de naam Aardbei Coaching? Ik wilde een naam die krachtig en origineel was. Voor mij betekent het lekker, zonnig, luxe, mooi, sterk en gezond. Daarbij roept het iets nostalgisch in me op. Iets van vroeger waar ik graag aan terugdenk.

Daarbij roept een aardbei voor veel mensen positieve associaties op. En positief associëren is een essentieel onderdeel in de beleving van onze werkelijkheid. We zijn onbewust vaak gefocust op zaken die niet voor ons werken.

Door de focus te houden op dat wat wél werkt, wat je waardeert en waar je intuïtief behoefte aan hebt, trek je automatisch een nieuwe, gewenste werkelijkheid aan.

Meer over de methode & werkwijze


Relevante certificaten & diploma’s

  • Opgeleid tot NLP coach IANLP. Dit is een volwaardige coachopleiding, gekwalificeerd door de NOBCO met het EQA-keurmerk.
    A
  • Opgeleid als Opsteller van familie- en organisatieopstellingen. Deze opleiding is gecertificeerd volgens de richtlijnen van de KTNO en de NOBCO.

ABNLP IANLP KTNO logos

  • Opgeleid tot Master of Science in Strategic Management bij de Rotterdam School of Management.

Koert Vis van Aardbei Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en conformeert zich aan de Internationale Ethische Code (IEC) die omschrijft hoe om te gaan met integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.

Aardbei_coaching_nobco_emcc_logo


Heb je een vraag of wil je weten of coaching iets voor je is?

Neem contact op