Hoi! Mijn naam is Koert. Ik ben gecertificeerd personal coach en eigenaar van Aardbei Coaching. Ik ben 36 en woon en werk in Rotterdam. Sinds 2017 doe ik professionele coaching met particulieren, werknemers en ondernemers.


Koert Vis Aardbei Coaching
Koert Vis | Aardbei Coaching
LinkedIn profiel Koert

Ervaring & diploma’s

 • 2017 – heden | Aardbei Coaching, praktijk voor personal coaching.
  • 40+ afgeronde trajecten (d.d. oktober 2020) met vragen op het gebied van relaties, werk, stress, onzekerheid, angst, fobieën, balans mentaal-fysiek, negatieve emoties, loopbaankeuzes, etc., etc.
   A
 • 2016 – 2018 | Opgeleid tot NLP coach IANLP. Dit is een volwaardige coachopleiding, gekwalificeerd door de NOBCO met het EQA-keurmerk.
  A
 • 2017 | Opgeleid als Opsteller van familie- en organisatieopstellingen. Deze opleiding is gecertificeerd volgens de richtlijnen van de KTNO en de NOBCO.
ABNLP IANLP KTNO logos
 • 2012 – 2014 | Opgeleid tot Master of Science in Strategic Management bij de Rotterdam School of Management.
 • 2009 – 2017 | Werkervaring als business consultant in bouw & ontwikkeling en (parkeer)vastgoed.

Koert Vis van Aardbei Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en conformeert zich aan de Internationale Ethische Code (IEC) die omschrijft hoe om te gaan met integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.

Aardbei_coaching_nobco_emcc_logo

Mijn persoonlijkheid

Volgens de website 16Personalities ben ik een bemiddelaar ofwel ‘mediator’ (INFP voor de kenners). Ook Johnny Depp is volgens deze test een mediator, wat een fijne gedachte voor hem moet zijn! (Johnny en ik moeten dat nog eens bespreken onder het genot van wat Caribische rum).

Je persoonlijkheid is volgens mij niet iets wat je bent, maar iets wat je doet. Het gaat meer over voorkeuren dan over ‘de aard van het beestje’. Daarbij, je voorkeuren veranderen ook. Ik vind dergelijke tests wel leuk, maar niet belangrijk.

Vaak is het accepteren van je voorkeuren al een hele stap. ‘Nee’ zeggen als anderen ‘ja’ willen. En andersom. Met respect voor jezelf en de ander. En dus trouw blijven aan jezelf.

Doen wat goed voelt

Het ligt zo voor de hand om een (kantoor)baan te gaan zoeken na je opleiding, maar er zijn natuurlijk heel veel leuke opties in het leven. Op een bepaald moment heb ik de keuze gemaakt om alleen de dingen te doen die ik écht wil.

Wat wil ik? Waar word ik enthousiast van? Ik kreeg een impuls om een opleiding pizzabakken gaan volgen. En dat gaf frisse energie. Werken met mijn handen. Een lekker product maken. Italië!

Naast coaching en opleiding op het gebied van neurolinguïstisch programmeren (nlp) kwam ik in aanraking met systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen). Ik kreeg inzicht hoe je patronen uit systeem van herkomst bij je kunt dragen. En hoe je ze in perspectief kunt zien en loslaten.

Ik zocht naar meer antwoorden op meer vragen en kwam in aanraking met de Wet van aantrekking (Abraham-Hicks). Door het bestuderen van de theorie en het dagelijks doen van een eenvoudige meditatie (15 minuten) kreeg ik steeds meer flow en helderheid.

Aardbei Coaching

Aardbei Coaching is een professionele praktijk voor life coaching. We werken vanuit open dialoog. De conceptuele modellen die ik essentieel vind ga ik met je delen. Vanuit daar gaan we de diepte in.

Je eigen gedachten en emoties spelen een centrale rol in je beleving. En niet alleen in je beleving, maar ook in de realiteit die je daarmee creëert. Ben je klaar om daar verandering in aan te brengen?

<– Terug naar de homepage