Over Aardbei Coaching

Hoi! Mijn naam is Koert. Ik ben 35 en woon in Rotterdam. Ik ben gecertificeerd personal coach en eigenaar van Aardbei Coaching.

Op momenten heb ik voor de vraag gestaan: wat wil ik en hoe ga ik daar komen? Ik zat er zelf behoorlijk doorheen. Qua werk, gezondheid, sociale contacten. Hoe kom je verzeild in een realiteit die je niet wilt? Dat begrijp ik nu beter dan toen.

Koert Vis Aardbei Coaching
Koert Vis | Aardbei Coaching
LinkedIn profiel Koert

Ik kwam de eerste jaren van mijn carrière veel tegen. Hoe ga je om met je doelen, werkdruk en organisatiepolitiek? Vaak wist ik niet hoe ik met situaties om kon gaan. Ik raakte daardoor uit verbinding met mezelf (en merkte dat ook fysiek).

Ik kwam in mijn twintiger jaren in aanraking met neurolinguïstisch programmeren (nlp). Het gaf me een helder kader om naar de werkelijkheid te kijken. En door het doen van oefeningen leerde ik met tegenslagen en negatieve emoties om te gaan.

Je eigen ‘issues’ zijn de beste brandstof voor persoonlijke groei. Maar dan is het wel belangrijk dat je in de goede flow blijft. Ik zocht contact met een coach en leerde me goed te voelen. Het gaf me meer zelfvertrouwen en stabiliteit.

Het cultiveren van flow

Op een bepaald moment wilde ik alleen nog maar leuke dingen doen. Ik kreeg een impuls om een opleiding pizzabakken gaan volgen in Italië. En dat gaf frisse energie. Werken met mijn handen. Een mooi product maken.

Naast coaching en opleiding op het gebied van nlp kwam ik in aanraking met een andere therapievorm: systemisch werk (ook wel familieopstellingen). Ik kreeg inzicht hoe je patronen uit systeem van herkomst bij je kunt dragen. En hoe je ze in perspectief kunt zien.

Je goed voelen als nummer 1 prioriteit

Ik zag een aantal dingen drastisch veranderen. Inmiddels werkte ik met veel plezier als pizzaiolo. Ik deed een barista-opleiding. Ik ontmoette nieuwe mensen en kwam in andere sferen terecht. Het leven nam de vorm aan van vrijheid en plezier.

Ik zocht naar meer antwoorden op meer vragen en kwam in aanraking met Abraham-Hicks (de wet van aantrekking). Door het bestuderen van de theorie en het dagelijks beoefenen meditatie kreeg ik steeds meer overzicht en structuur.

Personal coach in Rotterdam

Op een bepaald wilde ik een coachingpraktijk beginnen. Ik wilde dat wat ik wist delen met gelijkgestemden die op zoek zijn naar antwoorden. Door de interactie in de vorm van dialoog en oefeningen kan ik mezelf maximaal geven.

Het coachingtraject is ontworpen rond de theorie van Abraham-Hicks, nlp en systemisch werk. Het is mijn visie op zelfrealisatie, uiteengezet in theorie en oefeningen. Je krijgt de inzichten die je nodig hebt, antwoorden op de vragen die je hebt en een plan om je vanaf nu alleen maar beter te voelen.


Relevante certificaten & diploma’s

  • Opgeleid tot NLP coach IANLP. Dit is een volwaardige coachopleiding, gekwalificeerd door de NOBCO met het EQA-keurmerk.
    A
  • Opgeleid als Opsteller van familie- en organisatieopstellingen. Deze opleiding is gecertificeerd volgens de richtlijnen van de KTNO en de NOBCO.
ABNLP IANLP KTNO logos
  • Opgeleid tot Master of Science in Strategic Management bij de Rotterdam School of Management.

Koert Vis van Aardbei Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en conformeert zich aan de Internationale Ethische Code (IEC) die omschrijft hoe om te gaan met integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.

Aardbei_coaching_nobco_emcc_logo

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?