Lifecoach Rotterdam | Aardbei Coaching

Life coach Rotterdam
Home » Lifecoach Rotterdam | Aardbei Coaching

Wat is lifecoaching?

Ik ben jouw lifecoach in Rotterdam. Lifecoaching is een vorm van personal coaching. Misschien loop je tegen een vaker voorkomend patroon aan of wil je stappen zetten in een nieuwe richting. Je werkt met een life coach (ook levenscoach, lifestylecoach of personal coach genoemd) als iets beter wilt begrijpen of veranderen.

Dat kan zijn op het gebied van carrière en werk, liefde, persoonlijke ontwikkeling, financiën, gezondheid, etc. Ook al lijkt dat misschien heel breed, coaching is niet oppervlakkig. Het gaat over de manier waarop je denkt en werkt via een professionele dialoog.

Werken met je lifecoach in Rotterdam

De redenen dat mensen met mij werken lopen uiteen. De één wil zijn hart kunnen luchten en wat zaken op orde krijgen. De ander wil écht iets oplossen of veranderen. Wat is de reden dat jij met een life coach wilt werken? Waar heb je behoefte aan?

Life coach mentaal

mentaal

life coach fysiek

fysiek

life coach moeilijke situaties

situationeel

… En nog heel veel andere zaken. Het is eigenlijk al heel moeilijk een onderscheid te maken tussen mentaal, fysiek en situationeel. Het is altijd verweven. Ben je klaar om je eigen proces aan te gaan en stappen in de goede richting te zetten?

Nobco registratie

Wil je meer informatie over lifecoaching? Bekijk vooral even de FAQ en tarieven en misschien wil je een keer gratis en vrijblijvend kennismaken.

Koert Aardbei Coaching
Koert Vis, personal coach | Aardbei Coaching

Ik help je een verandering door te maken op het gebied van gedachten, emoties en situaties. Concreet, praktisch en resultaatgericht.

Waar ben je nu en waar wil je naar toe?

Meer over mij