Life coach

Life coach Rotterdam

Wat is lifecoaching?

Ik ben jouw life coach in Rotterdam! Lifecoaching is een vorm van personal coaching. Misschien loop je tegen een vaker voorkomend patroon aan of wil je stappen zetten in een nieuwe richting. Je werkt met een life coach (ook levenscoach, lifestylecoach of personal coach genoemd) als iets beter wilt begrijpen of veranderen.

De insteek is bij iedereen verschillend. De nadruk bij coaching ligt op het verbeteren van je levens- en werksituatie. Dat kan zijn op het gebied van relaties, werk, persoonlijke ontwikkeling, financiën, gezondheid, etc.

Werken met je lifecoach in Rotterdam

De redenen dat mensen met mij werken zijn heel uiteenlopend. De één wil iets oplossen of veranderen. De ander wil zijn hart luchten en wat zaken op orde brengen. Wat is de reden dat jij eventueel met een life coach wilt werken? Waar heb je behoefte aan?

Life coach mentaal

mentaal

life coach fysiek

fysiek

life coach moeilijke situaties

situationeel

… En nog heel veel andere dingen. Het is eigenlijk al heel moeilijk een onderscheid te maken tussen mentaal, fysiek en situationeel. Alles is verweven. Ben je klaar om je eigen proces aan te gaan en stappen in de goede richting te zetten?

Deze lijst met zaken is vrij lang. In essentie gaat het ook niet om de aanleiding. Het gaat meer om waar je naar toe wilt: een duurzame staat van rust, ruimte, overzicht, vrijheid, comfort en balans waaruit al het andere voortvloeit.

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching past bij mensen die graag werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Hoe is het met je gevoelsleven, je gedachten en de dingen die je wilt voor jezelf? Ben je tevreden waar je nu staat of juist niet? Met een coach kun je werken aan jezelf, zodat je maximaal jezelf kunt zijn.

Zelfrealisatie of persoonlijke groei is de laatste jaren weer toegenomen in populariteit. Eén van de redenen is dat we ons realiseren dat we echt kunnen en mogen veranderen. Wie ben je en wat wil je? En dat met meer gemak doen.

In een veilige, ontspannen setting kun je vrij reflecteren over hoe je iets ervaart. Door ruimte te nemen voor jezelf krijg je meer overzicht. Zodat je vervolgens krachtig verder kunt.

Nobco registratie

Wil je meer informatie over lifecoaching? Bekijk vooral even de FAQ en tarieven en misschien wil je een keer gratis en vrijblijvend kennismaken.

Koert Aardbei Coaching
Koert Vis, personal coach | Aardbei Coaching

Ik help je een verandering door te maken op het gebied van gedachten, emoties en situaties. Concreet, praktisch en resultaatgericht.

Waar ben je nu en waar wil je naar toe?

Meer over mij