Relatiecoaching voor gevorderden

Relatiecoaching kan een sterke, positieve impuls geven aan samenzijn. Je zult zien dat door je in te zetten voor je relatie, je er ook de vruchten van zult plukken. Onthoud wel: de relatie, dat ben jij.

Vragen waar je antwoord op krijgt zijn onder andere:

  • Hoe kan ik me volledig vrij en blij voelen in de relatie?
  • Wat doe ik met mijn verlangens en ambities?
  • Hoe organiseer ik voldoende me-time?
  • Op welke manier krijg ik dat liefdevolle gevoel weer?
  • Hoe kan ik kiezen voor bij elkaar blijven of uit elkaar gaan?

relatiecoaching

Samen individueel de vruchten plukken

Uiteindelijk is het doel dat twee mensen zich goed voelen bij elkaar. Het is uiteraard spannend om een dergelijk traject aan te gaan. Dat is confronterend en soms misschien moeilijk. En dat is helemaal goed: daarvan groei je.

Relatiecoaching is onderdeel van life coaching. Ga jij het proces met jezelf aan?

Meer over de methode & werkwijze