Personal coach Rotterdam | Aardbei Coaching

Personal coach Rotterdam
Home » Personal coach Rotterdam | Aardbei Coaching

Wat is een personal coach?

Personal coaching gaat over wat je denkt en voelt en de situaties die je daarmee creëert. Als jij denkt: ‘ik zoek een personal coach’, maar je bedoelt eigenlijk een personal trainer, dan ben ik dat niet. De begrippen zijn een beetje verwarrend. Het heeft dus niet per se iets te maken met sport.

Ik vind personal coaching ook goed klinken, maar voor de duidelijkheid gebruik ik de term life coach. Sommigen noemen dat dus ook een personal coach, mental coach, levenscoach of lifestylecoach. Maar het komt dus allemaal op hetzelfde neer.

Wat doet een personal coach

Soms loop je ergens tegenaan. Je wilt dat begrijpen, oplossen of veranderen. Je kunt negatieve gedachten, gevoelens en situaties loslaten. Een personal coach ondersteunt je daarin. Ook helpt een coach je met je gedachten te ordenen en anders te zien. Op een manier die constructief voor je is en die een ander gevoel teweegbrengt.

Ik stel je veel vragen, want als hardop tegen iemand praat, dan ga je voor een deel de antwoorden vanzelf geven. Verder werken we vanuit een paar conceptuele modellen aan begrip en bewustwording. Wat zijn gedachten, emoties en manifestaties en hoe werkt dat allemaal samen?

Persoonlijke coaching

Vind je werken met een coach spannend? Dat begrijp ik, want je laat jezelf zien en daar is een zekere kwetsbaarheid voor nodig. Ik waardeer en respecteer dat je komt. Dus ik zorg dat we gedoseerd de diepte in gaan en dat we niet belanden in ongemakkelijke confrontaties. Ik denk met je mee.

Feedback krijgen op een constructieve manier kan je heel erg helpen. Dus ik doe dat op een open en aangename manier. Soms ook met humor en altijd vanuit verbinding met jou.

Wil je meer informatie over coaching? bekijk dan ook even de FAQ.

Kosten personal coaching

Wat kost een personal coach? Bekijk hier de tarieven. Je kunt ook een keer vrijblijvend kennismaken om te kijken of coaching wat voor je kan zijn. Ga jij je eigen proces aan? Super!

Koert Aardbei Coaching
Koert Vis, personal coach | Aardbei Coaching

Ik help je een verandering door te maken op het gebied van gedachten, emoties en situaties. Concreet, praktisch en resultaatgericht.

Waar ben je nu en waar wil je naar toe?

Meer over mij