Persoonlijke ontwikkeling coaching in Rotterdam | Aardbei Coaching

Home » Persoonlijke ontwikkeling coaching in Rotterdam | Aardbei Coaching

Zelfrealisatie

Je persoonlijke ontwikkeling gaat over hoe jij in het leven staat als mens. Hoe is het met je gevoelsleven, gedachten en de dingen die je wilt voor jezelf? Ben je tevreden waar je nu staat of juist niet? Met een coach kun je werken aan je persoonlijke groei, zodat je maximaal jezelf kunt zijn.

Zelfrealisatie of persoonlijke groei is de laatste jaren weer toegenomen in populariteit. Eén van de redenen voor die ontwikkeling is dat het individu meer op nummer één staat. Een andere reden is dat we ons realiseren dat we echt kunnen veranderen. Wie ben je en wat wil je? En dat gewoon doen.

De focus op jezelf en je mogelijkheden leggen is heel gezond. Het hoort bij het leven en bij mensen die iets willen. Coaching rond zelfrealisatie kan je dan ook helpen bij je groei. In een veilige setting kun je vrij reflecteren over wat er gebeurt in je leven. Zodat je geïnspireerd en krachtig verder kunt.

Meditatie als basis voor groei

Je kunt van alles denken en doen, maar niets gaat je zo hard helpen als meditatie. Meditatie is dé nummer 1-tool als het gaat om het ervaren van rust, ruimte en inspiratie. Door dagelijks je ogen twintig minuten te sluiten en te focussen op helemaal niets, bereik je meer dan door hard te blijven rennen.

Persoonlijke ontwikkeling coach in Rotterdam

Naast het integreren van een mediatieroutine is het van belang dat je je aandacht geeft aan dat wat je wilt. Waar word je enthousiast van of waar raak je geïnspireerd door? Je kijk op je huidige realiteit geeft de doorslag over je gevoel.

Nobco registratie

Wil je meer informatie over coaching rond zelfrealisatie en persoonlijke groei? Neem dan contact op. Bekijk ook de FAQ en het tarievenoverzicht. Misschien wil je een keer vrijblijvend kennismaken.

Koert Aardbei Coaching
Koert Vis, personal coach | Aardbei Coaching

Ik coach je op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie. Wat wil je en hoe blijf je dicht bij jezelf?

Persoonlijke ontwikkeling is een gebied dat aandacht verdient, want je ben goed in staat jezelf en je realiteit vorm te geven. Ben je geïnteresseerd in een effectieve dialoog?

Meer over mij