Coach persoonlijke ontwikkeling

Coach persoonlijke ontwikkeling

Zoek je een coach om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven? Heel goed. Werken aan jezelf geeft je nieuwe energie en vergroot je mogelijkheden. In een wereld waarin vanalles gaande is kan het helpen om even stil te staan bij je eigen proces.

Wat is persoonlijke ontwikkeling precies?

Het is een wat vaag begrip, persoonlijke ontwikkeling. En ook zonder bewust bezig te zijn met methoden, ideeën en concepten groei je natuurlijk. Dat gaan vanzelf. De nadruk bij persoonlijke ontwikkeling ligt op het bewust bekijken van patronen en dynamieken bij jezelf.

Deze insteek is natuurlijk heel breed. Je kunt zowel filosofische stromingen als wetenschappelijke richtingen tegen het licht van jezelf houden. Die keuze is heel persoonlijk en er is geen goed of slecht. Sterker: wat inspireert jezelf? Waar word je enthousiast van als je je er op richt?

Persoonlijk groeien en coaching

Om niet te veel in je eigen kokertje te verzanden kan het slim zijn om je denkbeelden te spiegelen met een coach. Wat is waarheid? Wat werkt en wat niet? Persoonlijke ontwikkeling heeft per definitie veel filosofische aspecten.

In de basis is de vraag vooral: hoe zit je momenteel in je vel? En als je je niet tevreden voelt, wat zou je kunnen doen om dat wel te zijn? Wat zou je willen lezen, horen of zien om dichter bij jezelf te komen en vanuit daar vervolgstappen te zetten?


Is een coach voor persoonlijke groei wat voor jou? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en ervaar of er een klik is.