Algemene voorwaarden

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Daarbij heb ik me geconformeerd aan de Internationale Ethische Code (IEC) en val dus ook onder de Klachtenprocedure van de NOBCO. Verder ben ik in het bezit van een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Op verzoek kunnen diploma’s en verzekeringsbewijzen worden getoond.

Deze algemene voorwaarden gelden niet alleen voor particulieren en zzp’ers, maar ook voor organisaties die hiermee kunnen en willen werken. Ik vind het belangrijk dat coaching no-nonsense en laagdrempelig is. In essentie moeten geven en nemen in balans staan en daar zijn we samen bij. Wederzijds vertrouwen is de basis van iedere samenwerking en om die reden werk ik met minimale, laagdrempelige voorwaarden.

Duur
De duur van het kennismakingsgesprek bedraagt ongeveer 45 minuten.

Tarief & betaling
Dit gesprek is gratis & vrijblijvend.

Annulering
Je kunt de kennismaking kosteloos verplaatsen of annuleren; doe dat bij voorkeur tot 24 uur voor de afspraak.

Coachingconsult
De duur van een coachingconsult is 60 minuten. Onderling kan er worden besloten om langer te werken, eenmalig of voor een bepaalde periode. Na 60 minuten wordt overige tijd per 15 minuten verrekend.

Tarief
Het particuliere tarief is € 95 incl. btw per 60 minuten. Het zakelijke tarief is € 125 excl. btw per 60 minuten.

Betaling
Een particuliere betaling wordt aan het einde van het consult gedaan. Je ontvangt een betaallinkje op je smartphone en wordt verzocht dat ter plaatse te betalen. Wanneer coaching wordt vergoed door een werkgever, instelling of onderneming (van eenmanszaak tot NV), dan geldt het zakelijke tarief. Een zakelijke betaling gaat per factuur, die binnen 30 dagen betaald dient te worden. Facturatie vindt achteraf, maandelijks, plaats.

Tussendoortje
Het tussendoortje, telefonische coaching, wordt per 15 minuten verrekend, op basis van het voor jou geldende tarief. Voor het inplannen van een afspraak kun je een berichtje of mailtje sturen, of bellen.

Annulering
Je kunt de afspraak van het consult, zonder opgave van redenen, kosteloos verplaatsen of annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Je kunt me hiervoor een berichtje of mailtje sturen of bellen. Binnen 24 uur wordt, ongeacht de reden, bij een verplaatsing of annulering in rekening gebracht:

  • 30% van het tarief tussen 24 en 12 uur voor de afspraak;
  • 60% van het tarief tussen 12 en 3 uur voor de afspraak; en
  • 100% van het tarief tussen 3 en 0 uur voor de afspraak of een no-show op het afgesproken tijdstip.

Uitgebreide algemene voorwaarden

Indien (middel)grote bedrijven, instellingen en stichtingen er belang aan hechten, dan kan ik uitgebreide algemene voorwaarden hanteren als basis voor de overeenkomst. Deze voorwaarden zijn standaardvoorwaarden voor coaching, opgesteld door beroepsorganisatie NOBCO.