Algemene voorwaarden

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik heb me daarmee geconformeerd aan de Internationale Ethische Code (IEC).

Ik vind het belangrijk dat coaching no-nonsense en persoonlijk is. Daar hoort bij dat je op een professionele maar laagdrempelige manier met elkaar omgaat. Het is essentieel dat jij goed weet wat je komt halen en dat ik van toegevoegde waarde ben in jouw proces.

Consult
De duur van het kennismakingsgesprek bedraagt ongeveer 45 minuten.

Tarief & betaling
Dit gesprek is gratis & vrijblijvend.

Annulering
Je kunt de kennismaking kosteloos verplaatsen of annuleren; doe dat bij voorkeur tot 24 uur voor de afspraak.

Consult
De duur van een coachingconsult bedraagt 60 minuten.

Tarief & betaling
Het particuliere tarief is € 95 incl. btw. Dit wordt tijdens het consult afgerekend. Het zakelijke tarief is € 125 excl. btw. Zakelijke cliënten krijgen een factuur toegestuurd, die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

Annulering
Je kunt dit consult kosteloos verplaatsen of annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Je kunt me hiervoor een berichtje sturen of bellen. Voor een verplaatsing of annulering binnen 24 uur, of het niet (op tijd) verschijnen, wordt € 50 incl. btw in rekening gebracht.

Uitgebreide algemene voorwaarden

Voor samenwerkingsverbanden met grotere bedrijven, instellingen en stichtingen hanteer ik de uitgebreide algemene voorwaarden. Deze vormen het uitgangspunt van de overeenkomst. De voorwaarden die ik hanteer zijn de standaardvoorwaarden voor coaching, opgesteld door beroepsorganisatie NOBCO.