Algemene voorwaarden

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik heb me daarmee geconformeerd aan de Internationale Ethische Code (IEC) en val dus ook onder de Klachtenprocedure van NOBCO.

Beperkte algemene voorwaarden

De beperkte algemene voorwaarden gelden niet alleen voor particulieren en zzp’ers, maar ook voor organisaties die met deze ‘beperkte’ algemene voorwaarden willen werken.

Ik vind het belangrijk dat coaching no-nonsense en laagdrempelig is. In essentie moeten geven en nemen in balans staan en daar zijn we samen bij. Wederzijds vertrouwen is de basis van iedere samenwerking en om die reden werk ik met minimale voorwaarden.

Duur
De duur van het kennismakingsgesprek bedraagt ongeveer 45 minuten.

Tarief & betaling
Dit gesprek is gratis & vrijblijvend.

Annulering
Je kunt de kennismaking kosteloos verplaatsen of annuleren; doe dat bij voorkeur tot 24 uur voor de afspraak.

Coachingconsult
De duur van een coachingconsult is standaard 60 minuten. Op verzoek kan er worden besloten om langer door te werken. Na 60 minuten wordt overige tijd per 15 minuten verrekend.

Tarief
Het particuliere tarief is € 95 incl. btw per 60 minuten. Het zakelijke tarief is € 125 excl. btw per 60 minuten.

Betaling
Een particuliere betaling wordt tijdens het consult voldaan. Je ontvangt hiervoor een betaallinkje op je smartphone, die je via iDEAL kunt betalen. Een zakelijke betaling gaat per factuur, die binnen 30 dagen betaald dient te worden.

Tussendoortje
Tussen consulten door kun je er voor kiezen om telefonische coaching af te nemen. Dit wordt per 15 minuten en ieder nieuw deel van 15 minuten verrekend, op basis van het voor jouw geldende tarief. Voor het inplannen van een belafspraak kun je een berichtje of mailtje sturen of bellen.

Annulering
Je kunt de afspraak van het consult kosteloos verplaatsen of annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Je kunt me hiervoor een berichtje of mailtje sturen of bellen. Bij een verplaatsing of annulering tussen 24 uur en 12 uur voor de afspraak wordt € 32,50 incl. btw in rekening gebracht; tussen 12 uur en 3 uur voor de afspraak wordt € 57,50 incl. btw in rekening gebracht. Bij een verplaatsing of annulering tot 3 uur voor de afspraak of een no-show op het afgesproken tijdstip wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Uitgebreide algemene voorwaarden

Als (middel)grote bedrijven, instellingen en stichtingen er belang aan hechten, dan kan ik uitgebreide algemene voorwaarden hanteren als basis voor de overeenkomst. Deze voorwaarden zijn standaardvoorwaarden voor coaching, opgesteld door beroepsorganisatie NOBCO.