loopbaancoaching

Loopbaan & carrière: weet jij wat je wilt?

Weet jij wat je wilt? Dat is misschien wel de belangrijkste vraag die er is. Het is in ieder geval als je wordt gecoacht voor je loopbaan. Weten wat je wilt geeft richting. En als dat wat je wilt je ook nog een goed gevoel geeft is het helemaal perfect.

Tijdens het coachingstraject gaan we onderzoeken wat het is dat je echt wilt. En we gaan onderzoeken wat het is dat je tegenhoudt dat gewoon te realiseren. De coaching is er op gericht om die belemmeringen los te laten.

Mogelijk weet je wat er ten grondslag ligt aan die belemmering en mogelijk niet. Maar dat is niet belangrijk. Belangrijk is om te weten je kunt doen wat je wilt. En dat vandaag kunt beginnen om dat te realiseren.

Vragen waar je antwoord op krijgt zijn onder andere:

  • Wat wil ik nou echt?
  • Hoe manifesteer ik mijn droombaan?
  • Op welke manier kan ik mijn passie en een goed inkomen combineren?
  • Wat kan ik doen om een helder en gefocust te blijven?
  • Hoe kan ik volledig vrij mijn pad bewandelen?

Jouw levenspad kun je vormgeven

Een mooie carrière is dat wat we allemaal willen. Daarbij mag je je realiseren dat alles gaat met vallen en opstaan. Vaak is weten wat je niet wilt een mooie basis voor weten wat je wel wilt. Voor de rest is het een kwestie van een aantal cruciale elementen uit de weg ruimen die dat belemmeren.

De perfecte goede keuze bestaat niet. Als je geïnspireerd bent om iets te gaan doen, dan zegt dat genoeg. Je hoeft niet allemaal moeilijke tests te doen om te achterhalen wat je wilt. Volg vooral je inspiratie en doe je best om je goed en stabiel te voelen.

Loopbaancoaching is onderdeel van life coaching. Ga jij het proces met jezelf aan?