Stresscoach in Rotterdam | Aardbei Coaching

Stress coach Rotterdam
Home » Stresscoach in Rotterdam | Aardbei Coaching

Stress en burnout coach

Ik ben jouw stress coach in Rotterdam. Overweeg je te werken met een stress coach? Stress is een reactie van het lichaam op ‘negatieve focus’ in relatie tot één of meerdere ondwerpen. Stress coaching is niet alleen werkgerelateerd. Ook privé kun je veel stress ervaren. Bij stress is er weerstand en dat merk je in je lijft.

Stress coaching doe je als je te veel stress ervaart of bang bent dat je er burn-out van kunt raken. Stress kan in grotere of kleinere mate aanwezig zijn, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je er ziek van wordt. Het doel is natuurlijk stress verminderen of elimineren. Ik doe ook burn-out coaching; de onderwerpen lopen in elkaar over.

Coaching bij stress

Het is belangrijk eerst te begrijpen hoe stress ontstaat. Hoe je het eigenlijk zelf ‘creëert’ op basis van je gedachten. Vaak wordt gedacht dat stress gerelateerd is aan het beroep, de omstandigheden, de collega’s, de partner, etc. En ook al is de ene situatie potentieel stressvoller dan de andere, stress wordt niet letterlijk veroorzaakt door de omgeving.

De omgeving is de omgeving. En daar interacteer je mee. Wat bij de één stress oproept, kan bij de ander plezier en positiviteit oproepen. En dat heeft te maken met iemands oriëntatie en voorkeuren. Wat kom je halen op deze plek? Waar doe je het voor? Wat levert dit je op?

Stress is een vorm van weerstand. Duwen tegen wat-is, negatieve focus en geconfonteerd worden met wat je niet wilt. Soms ook (langdurig) klagen. Het is belangrijk om de ‘verantwoordelijkheid’ van je eigen ervaring bij jezelf te leggen. Alleen dan kun je een verandering inzetten.

Wat levert stress coaching je op?

  • Bewustwording van hoe stress ontstaat in je lijf;
  • Een plan om je stemming te veranderen en weerstand los te laten;
  • Rust en ruimte om je eigen ding te doen;
  • Een omgeving die zich schikt naar je interne transformatie;
  • Helderheid over de te nemen stappen t.a.v. je werk- en privésituatie.

Stress coaching betekent niet een (werk)relatie verbreken. Het doel is om je zo snel mogelijk weer goed te voelen, zodat de mogelijkheden zich vanuit daar weer aandienen.

Nobco registratie

Bekijk hier het tarievenoverzicht. Wil je meer informatie over je stress coach in Rotterdam? Neem dan contact op. Misschien wil je een keer vrijblijvend kennismaken.

Koert Aardbei Coaching
Koert Vis, personal coach | Aardbei Coaching

Ik faciliteer een verandering op het gebied van je stress in werk- en/of privésituaties.

Waar ben je nu en waar wil je naar toe? Ik geef je de juiste begeleiding en tools om je bewustzijn te vergroten en makkelijker stappen te zetten.

Meer over mij