Maatregelen rond Corona

Update: 03-09-20

Mensen met contactberoepen zijn vanaf 11 mei 2020 weer aan het werk. Ook Aardbei Coaching is dus alweer een tijdje operationeel.

Voorlopig doe ik een gezondheidscheck voor de afspraak met cliënten. Wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, dan kan een cliënt niet naar de afspraak komen. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Het is belangrijk dat we 1,5 meter afstand houden. Verder volg ik de hygiënemaatregelen nauwkeurig op. Ik was mijn handen regelmatig met water en zeep, zit niet met mijn handen aan mijn gezicht, schud geen handen en hoest of nies in mijn elleboog. Ik vraag jou hetzelfde te doen.

Ook is het mogelijk om consulten online te doen. Ik gebruik daarvoor Zoom. Dit vindt beroepsorganisatie NOBCO van Zoom.

Heb je vragen?