Fobie verhelpen Aardbei Coaching

Hoe kom je van je fobie af?

Er zijn veel mensen met een fobie. Een fobie is een terugkerende niet-reële angst voor iets. De lijst met type angsten is eindeloos. Het enige dat je voor een nodig hebt om angstig te worden is een impuls die de reactie uitlokt. Het is makkelijk om er ook weer van af te komen. Als coach gebruik ik daar effectieve nlp-technieken voor.

De meeste mensen dragen hun ‘ding’ al jaren bij zich. Ergens is het een keer begonnen en meestal wordt het alleen maar erger. Er gaat (onbewust) veel aandacht naar de prikkel en de reactie. En dat is niet handig. Want, weet je nog: alles dat je aandacht geeft groeit…

Je fobie loslaten, kun je dat?

Vreemd genoeg wil niet iedereen van zijn angst af. Soms is een fobie deel gaan uitmaken van wie je bent. En dus aanleiding voor gesprek. Om iets over jezelf te kunnen vertellen. Als je er echt van af wilt, zul je eerst die keuze moeten maken. Maar het kan dus echt! Realiseer je dat je nu een fobie hebt, maar dat die angst er ook niet kan zijn. Het is niet blijvend. Het is niet voor altijd. Dat is echt mogelijk. Ben je bereid dat in eerste instantie aan te nemen? En vervolgens je fobie los te laten?

Met de Fast Phobia Cure van je fobie af

Een personal coach met een gedegen nlp-opleiding zal een aantal interventies met je doen. Een daarvan is mogelijk de Fast Phobia Cure. Ook is mogelijk dat de submodaliteiten van een specifieke ervaring worden verandert. Of dat je een TimeLine Therapy sessie ondergaat.

Van je fobie afkomen kan vaak in één of twee sessies. Ben je benieuwd hoe dat voor je gaat werken?